Prijsstelling Compasser per 01 januari 2020

​Wij vinden het belangrijk dat er alleen betaald wordt bij werkelijk gebruik. Als je Compasser niet voor een leerling gebruikt, dan betaal je ook niets.

Compasser kost € 2,99 per leerling per maand (de genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw). Verder wordt er eenmalig € 299,00 gerekend voor het inrichten van een maatwerk omgeving waar de gebruikers en de leerlingen in staan.

Er worden een jaarcontract en een verwerkersovereenkomst afgesloten en er wordt maandelijks gefactureerd hoeveel leerlingen geactiveerd zijn in het systeem. Wanneer een leerling gedeactiveerd wordt, wordt er ook niet meer voor de leerling betaald. De data blijft uiteraard bewaard. Mocht Compasser niet bevallen en de leerlingen worden gedeactiveerd, dan betaal je na een maand al niet meer voor het gebruik van Compasser en zit je nergens aan vast.

Ondersteuning

 

Alle werkdagen is er een serviceafdeling kosteloos beschikbaar voor ondersteuning en te bereiken via de supportafdeling van Paragin. Als er inhoudelijke vragen zijn, dan kunnen die gesteld worden aan Mouris Boer van de Onderwijsadviseur.

 

Digitale handleiding om te werken met Compasser

Klanten geven aan dat het werken met Compasser eenvoudig en intuïtief werkt. Mocht je toch ergens niet uitkomen of heb je interesse en wil je zicht krijgen op het instrument, dan kun je hier de handleiding downloaden.

 

De meest recente handleiding/gebruiksaanwijzing staat altijd op deze site. In de handleiding staan de basis handelingen voor gebruikers. Er zijn echter nog veel meer functionaliteiten mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.