top of page

OVER ONS

De Onderwijsadviseur en Paragin

​Compasser is ontwikkeld door de Onderwijsadviseur en Paragin. Beiden geloven er in dat software kan bijdragen aan een betere wereld, doordat mogelijkheden inzichtelijk worden en talenten tot bloei komen.

De Onderwijsadviseur ondersteunt onder andere scholen bij het optimaliseren van het onderwijs. De Onderwijsadviseur is specialist op het gebied van arbeidstoeleiding van leerlingen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit de Onderwijsadviseur worden scholen geholpen op beleidsmatig gebied, processen, inhoud van het onderwijs en het gezamenlijk bedenken van werkende concepten en instrumenten voor het onderwijs, zodat leerlingen nog beter onderwijs krijgen en de teamleden gemak ervaren.

Paragin ontwikkelt internetsoftware om voor haar gebruikers persoonlijke en professionele groei mogelijk te maken, verbindingen te leggen tussen mensen en organisaties en waarde toe te voegen aan kwaliteiten, talenten, kennis en vaardigheden. Bij Paragin zijn de gegevens van de organisatie en de leerlingen in veilige handen. 

Hulp nodig?

De implementatie wordt begeleid door de Onderwijsadviseur. In Compasser zit een uitgebreide handleiding en korte instructievideo's die helpen bij het gebruik van Compasser. Ook zitten de teamleden van de supportafdeling klaar om te helpen.

Neem gerust contact met ons op.

bottom of page